El nostre company Ramon Gutierrez rep un premi per un reportatge.

“Juan de la Cosa, el Sant Bernard de l’Atlàntic”, un reportatge de Ramon Gutierrez i Yvon Bodin, sobre el vaixell sanitari de salvament i assistència marítima espanyol, ha  estat premiat al “Festival Internacional del film de la mar i dels seus entorns”, a Hendaya.

El “Juan de la Cosa” és un vaixell hospital atípic que solca l’Atlàntic Nord per portar auxili als marins ferits.
Fractures en les cames, problemes als ulls, cremades, amputacions, moltes situacions a las quals una infermera i dos metges han hagut de respondre durant els 6 dies que els nostres reporters van passar amb ells sobre la zona.
El  “Juan de la Cosa” navega entre les Açores i el Mar d’Irlanda per tranquil·litzar els pescadors perduts lluny de les costes, per portar assistència a tots els navegants, sigui quina sigui la seva nacionalitat. Una iniciativa única al món.

Comments are closed.