Navegant amb caiacs a l’hivern

Una piragua en la Costa Brava.

Un llibre de 1948 escrit per Paül Fidrmuc, un austríac misteriós que va arribar a Catalunya en acabar la Segona Guerra Mundial, ens transmet les vivències  d’ una aventura íntima de contacte amb la natura.  Aquest home va recórrer la Costa Brava amb la seva piragua a l’ hivern i va gaudir de grans travessies solitàries pels racons més bonics de la costa. Un llibre que expressa passió i felicitat. Hem seguit el seu rastre, que tot s’ha de dir es perd aviat, però hem descobert una realitat actual del caiac de mar en plena expansió i hem navegat en el dies clars i freds de l’hivern per una costa sempre sorprenent.

Un viatge en piagua per la Costa brava al 1948

El reportatges aviat, al mes d’abril.

El llibre va ser reeditat en edició facsímil per l’Editorial Omega el 1996.

Comments are closed.